Mäntymotelli

Puh 0207 345 911 Motellintie 13
52720 Karankamäki

Vitostien varrella, Heinolan ja Mikkelin puolessa välissä

Varaa huone samantien!

Palvelemme

Ma-pe, su 8-20

Tanssi-iltoina
PE-LA 8-02
Tanssit 21-01:30

Aamiainen
MA-PE 8-10
LA-SU 8-11

JOULULOUNAAT

Herkulliset joululounaat keskiviikosta perjantaihin 10.-12.12.
klo 12-16 á 16eur. Ryhmävaraukset 0207 345 911.

BUFFET tanssi-iltoina

Runsas noutopöytä
lauantaisin klo 15-20 á 16 euroa (ja tanssi-perjantaisin klo 17-20).

HIERONTAPALVELUT

Koulutettu hieroja Virpi Honkanen palvelee asiakkaitamme tilauksesta Mäntymotellissa. Lisätietoja ja ajanvaraukset VH-Hieronnan sivuilta

Tervetuloa viihtymään!

Mäntymotelli sijaitsee Etelä-Savossa, kauniissa Mäntyharjun maisemassa Peruveden rannalla.

Majoitustilat ovat kodikkaat ja siistit. Hotellisauna uima-altaineen on asukkaiden käytössä. Vapaa-aikaa voi viettää tenniskentällä, pelata minigolfia ja lentopalloa tai hyödyntää monia muita harrastemahdollisuuksia. Mäntymotellin yhteydessä on myös karavaanarialue.

Rantasaunan takkatupa ja ympäristo ovat myös asukkaiden käytössä muun varaustilanteen mukaan. Rantasaunalla on upeat puitteet niin illanviettoon kuin yritystilaisuuksien tai perhejuhlien järjestämiseen noin 35 henkilölle. Grillaamisen ja illanvieton lomassa voi pulahtaa vaikka uimaan. Rantasaunalla järjestetään sesonkiaikana myös mukavaa iltaohjelmaa.

Mäntymotellissa on ruoka- ja tanssiravintola. Ravintolat palvelevat asiakkaita aukioloaikoina sekä tilauksesta. Tanssiravintolassa tanssitaan huippuesiintyjien tähdittämänä ympäri vuoden aina lauantaisin ja kesäaikaan myös keskiviikkoisin.

Yrityksille ja ryhmille tarjoamme monipuoliset kokous- ja hyvinvointipalvelut.

Mäntymotellia ympäröi kaunis luonto järvineen ja metsineen. Motellin tuntumassa voi tehdä myös pyöräretkiä. Peruvedessä on mahdollisuus kalastaa, talvella pilkkien ja kesällä mato-ongella tai virvelillä.

Mäntymotellissa palvelee tilauksesta hieroja Virpi Honkanen.  Tutustu Virpin palveluihin www.hierontamikkeli.fi.

Mäntymotellin alakerrassa palvelee myös vakituisesti, jo vuosia toiminut parturi-kampaamo. Ajanvaraukset Jaana Savikkomaa-Volanen puh 0505 338 688.Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan!

Introduction
Mäntymotelli is situated in Southern Savo, Finland at the beautiful scene of Mäntyharju, just on the coast of the lake Peruvesi. We have decades of experience in accomodation and camping services and also a famous dance restaurant with its dancing parquet and famous Finnish entertainers. We provide conference rooms, sauna at the beach, saunas in the Motel with swimming pool and also necessities needed for leisure activities, such as winter swimming at the winter time and tennis, minigolf and volleyball at the beach.


Ilmakuva Pekka Vanhatalo